Door de cryo behandelingen zit ik weer lekker in mijn vel! | Cryolipolyse

Gepubliceerd op: 30 juli 2024

Op 12 december 2023 werd het Anja teveel. “Ik voelde mij echt niet meer lekker in mijn vel en had geïnformeerd om eventueel een liposuctie van de buik te laten doen. Dat vond ik echter heel drastisch en ik was er ook bang voor, het is immers een intense ingreep.”, vertelt Anja.

Toen las ze iets over cryolipolyse behandelingen. Anja: “Ik ben mij er verder over gaan informeren, ging langs bij Ladyline voor informatie en advies en besloot het te doen.”

De cyo kuur van Anja bestond uit 6 behandelingen, verdeeld over een half jaar. “Ik ging dus 1x per maand voor de behandeling naar Ladyline en kreeg tussendoor nog metingen en adviezen.”

Anja: “Voor mij was het een stok achter de deur, ik had vooruitbetaald voor de 6 behandelingen en dat gaf mij ook mede de wilskracht om de combinatie te doen wat voorgesteld werd.” De behandeling zelf werkt op het onderhuidse vet, maar het diepliggend vet moet je zelf aanpakken. Dat doe je door regelmatige beweging en te letten op wat je eet en drinkt.

“De combinatie van deze 3 heeft al een mooi resultaat  opgeleverd. Ik ben super blij. Nu ga ik dit ook voortzetten. Wat in begin heel moeilijk was, is nu een gewoonte geworden.”, zo sluit Anja af.

Wil jij dit ook? Kom dan eens langs voor een gratis adviesgesprek.